Choix de langue
Partager sur LinkedIn Partager sur Google Bookmarks Partager sur Facebook Partager sur Twitter Partager par e-mail Imprimer
News News News News News News News News News News News News News News News News News News
Home Presentatie Activiteiten Agenda Publicaties Bestuur Geschiedenis Multimedia Steun Contact Links Hoe word je lid? Necrologie

Olivaint Genootschap van België

   Copyright 2011 - 2014 - Olivaint Genootschap van België  | Contact | Steun | Sitemap | Wettelijke vermeldingen |

Hoe word je lid ?


devenir_membres_hd_2015_2016.jpgHet Olivaint Genootschap van België is toegankelijk voor elke student die twee jaar hogere studies heeft voltooid, een goede kennis van het Frans en het Nederlands bezit, en de waarden van pluralisme en uitmuntendheid nastreeft die het Genootschap uitdraagt.


De recruteringspolitiek van het Genootschap richt zich tot alle studenten die enthousiast en zeer gemotiveerd zijn om de vorming van het Genootschap te volgen, ongeacht hun studierichting en hun sociale achtergrond.  Het Genootschap is inderdaad tweetalig en pluralistisch.Wenst u een activiteit van het Genootschap bij te wonen? Elk jaar tijdens de maand april houdt het Genootschap een opendeurdag, teneinde geïnteresseerden toe te laten een vergadering bij te wonen om zich een concreet idee te vormen van de vorming die het Genootschap biedt. Ook het jaarlijks welsprekendheidstornooi in februari is een uitgesproken gelegenheid om de leden en voormalige leden van het Genootschap te ontmoeten. De precieze data van deze evenementen worden te gepasten tijde op deze site geplaatst.


Indien u zich kandidaat wil stellen, kan u uw Curriculum Vitae (Europass) (Instructies voor het invullen van het CV) en uw motivatiebrief versturen naar het emailadres info@olivaint.be, of per post naar het volgende adres:


Olivaint Genootschap van België v.z.w.

De heer Jean Marsia, Voorzitter

Egmontstraat, 11

1000 Brussel

België

Tf. : +32 (0)476.49.04.96


De uiterste datum voor de inschrijvingen is 15 september. De selectie-interviews van de kandidaten zullen plaatsvinden op zaterdag 24 september 2016 in de Prins Albert Club (zalen Albert en Laurent), Karmelietenstraat 20, 1000 Brussel.


Tot binnenkort!

Chargement...