Choix de langue
Partager sur LinkedIn Partager sur Google Bookmarks Partager sur Facebook Partager sur Twitter Partager par e-mail Imprimer
News News News News News News News News News News News News News News News News News News
Home Presentatie Activiteiten Agenda Publicaties Bestuur Geschiedenis Multimedia Steun Contact Links Hoe word je lid? Necrologie

Olivaint Genootschap van België

   Copyright 2011 - 2014 - Olivaint Genootschap van België  | Contact | Steun | Sitemap | Wettelijke vermeldingen |

#top

Alumni


Het Olivaint Genootschap kan rekenen op een netwerk van 1.100 oud-leden, waarvan sommigen deel uitmaken van de Algemene Vergadering. Deze laatste kiest de leden van de Raad van Bestuur. De oud-leden nemen deel aan de werkzaamheden als geïnviteerde of corrector en steunen financieel de associatie. De oud-leden leveren dus een vitale ondersteuning en staan in nauw verband met de doelstellingen en activiteiten van het Olivaint Genootschap.


In 2005, ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van het Olivaint Genootschap, veel Alumni verzamelden tijdens een colloquium gehouden in het Egmontpaleis in Brussel en georganiseerd samen met de KIBB (Egmont). Het thema van het colloquium behelsde het onderwerp Actualiteitsproblemen in Europa (cf. Foto’s).


Een alumni jaarboek, uitsluitend voor leden van de vereniging, werd gepubliceerd ter gelegenheind van de 50e verjaardag. Het is op verzoek verkrijgbaar bij het secretariaat van de vereniging (zie Contact).


Sinds 1994, wordt een alumni-vergadering bijna elk jaar georganiseerd.


Lijst van de alumni-vergaderingen


Alumni bijeenkomst: op 27 november 2014, in de Prins Albert club, toespraak door De heer Karel DE GUCHT, gewezen Europees Commissaris, “Europe: the state of the Union”. “Audiovisueel verslag van de studiesessie in Bergen van juli 2014 door de studenten-leden die eraan hebben deelgenomen”.